Die TierRettung Ausland e.V. heißt Sie auf ihrer Internetseite herzlich willkommen!

 

 

Szeretettel köszöntjük a TierRettung Ausland e.V. internetes oldalán!

 

Hogy mi kik vagyunk?

Mi egy kissebb,de meglehetösen angagierte àllatvédöegyesület vagyunk,bejegyzett székhejjel Siegburgban Németországban. Államilag elismert, és sok tagokkal egész németország területén. Egyszerüen strukturált, gyors kommunikácios úton,kreativ akcionizmussal,mindenki számára megtekinthetö nyitott könyveléssel dolgozunk. Munkánk sok-sok szeretettel elsösorban Magyarország felé irányul.

Céljaink?

Minden elgondolható segitség a magyarországon dolgozó állatvédök részére,mert sajnos magyarországon még mindig hiányzik a munkájukhoz szükséges kutyaeledel, valamint lehetöség az állatok  elhejezésére, hiányoznak gyógyszerek,valamint a kasztrációs lehetöség, szeméjzet,és gyakran vizvezetékek és villanyáram. Mi sajnos nemtudunk mindenkinek segíteni, de megpróbálunk minden lehetöséget.

Lobby-munka

Mi arra törekszünk. Hogy keleteurópában is az állatvédelem szalonképes legyen. Mi segíteni  fogunk szeriöze állatvédö organizációknak. Mi megprobálunk kontaktust teremteni a politikához a koncernekhez, valamint iskolákhoz, hogy elérjünk egy pozitívere hozzáállást az állatvédelemhez

Hogy mi mit csinálunk?

Minekünk is vannak védenceink Kaposváron, akiknek Juniustól segéjekkel segítünk. Mi természetesen megszeretnénk mutatni önöknek, hogy mi hová invesztálunk. Vagy ön is eldöntheti, hogy melyik „Projekt-ot“ szeretné támogatni.

Van egy ötlete, vagy projektajànlata?

Mi nagyon örülünk, hogy érdeklödéssel fogadja a mi angagementünket, és köszönjük segítségét, ennélkül nemtudnánk feleannyira effektiv, jómunkát végezni a hejszinen.
Ha van egy segéjprojekt ötlete, kérem lépjen kontaktusba velünk!

Együtt segìteni

Hogyha még mindig nemtudtuk meggyözni munkánkról, ígyhát szivesen meghivjuk következö magyarországi utunkra. Ha megnyertük érdeklödését, kérjük jegyeztesse be magát a következö útra. Mi örülünk érdeklödésének. Tekintse meg személyesen mitjelent állatvédelem, ami tényleg segit.

Szivéjes üdvözlettel

TierRettung-Ausland e.V.